• Gernova Tegels Natuursteen & Badkamers
    ContactGernova uw specialist in badkamers en tegels.

Geschiedenis

Edwin van Gerven, directeur van Installatiebedrijf E. Van Gerven, is van huis uit gestart als installateur van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het installatie- / loodgietersbedrijf werd opgericht in 1998 in Eindhoven en staat bekend als dé installatiespecialist op het gebied van verwarming, loodgieterswerk, sanitair, dak- en zinkwerkzaamheden.
Drie jaar later in 2001 werd Lekkageservice opgericht. Deze onderneming spoort met geavanceerde apparatuur de meest moeilijke en onvoorspelbare lekkages op en repareert ze vervolgens ook. Denk aan lekkages in riolerings-, gas-, water-, en kunststofleidingen, airco-systemen en CV-systemen. Een jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak cq. mensen gerust kunnen stellen, goede prijskwaliteitverhouding en professionele uitvoering door vakexperts staan aan de basis van de successen van deze twee bedrijven.

Gernova Tegels - Natuursteen & Badkamers is de volgende logische stap. De bedrijfsnaam is treffend. ‘Ger’ is afgeleid van Van Gerven en ‘nova’ betekent nieuw. Het pand is volledig gerenoveerd en heeft een gemakkelijke bereikbaarheid, grote parkeergelegenheid en riante vergaderruimte. Ook de showroom is zeer indrukwekkend. Zeer ruimtelijk en open van opzet, waardoor bezoekers vanaf de entree helemaal naar achteren kunnen kijken. Het onderscheid tussen de afdelingen tegels en sanitair is in één oogopslag helder. In het voorste gedeelte staan diverse badkameropstellingen met sanitair, terwijl in het achterste gedeelte een riant assortiment van binnen- en buitentegels staat gepresenteerd. Stuk voor stuk van gerenommeerde A-merken en verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten.