• Gernova Tegels Natuursteen & Badkamers
    ContactGernova uw specialist in badkamers en tegels.
  • GROHE Spalet SENSIA® Arena de ‘schoonste’ ooit

GROHE Spalet SENSIA® Arena de ‘schoonste’ ooit

ONTDEK DE NIEUWE DIMENSIE VAN SCHOON: DE GROHE SENSIA® ARENA DOUCHETOILET

Geniet van het gevoel van schoon en fris dat een gepersonaliseerde reiniging je kan geven.
De GROHE Sensia® Arena maakt indruk met innovatieve functies, zoals SkinClean en HygieneClean die zorgen voor het schoonste toilet in de wereld. Ontdek het verschil dat dit voor jou kan maken!

GROHE SkinClean JOUW SPALET - JOUW KEUZES

Bij GROHE weten we heel goed dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Je verwacht van de douche in de badkamer dat die exact kan worden ingesteld zoals je wilt, en dat geldt ook voor de GROHE Sensia® Arena. De Sensia® Arena biedt je de totale controle over je reiniging. Kies je voorkeursinstellingen op het zijpaneel van de Sensia Arena
zitting of met de handige afstandsbediening. Je kunt zelfs je voorkeuren programmeren op je individuele profiel in de Sensia® Arena app op je smartphone. Zo herinnert je Sensia® Arena precies welke instelling je graag wilt, elke keer weer. Je gewenste waterdruk. Van zacht en ontspannend tot een krachtige straal: kies de instelling die past bij jou.

Al te bestellen, binnenkort ook te bezichtigen in onze badkamer showroom Gernova aan de Goudenrijderhof 34a in Valkenswaard.

GENIET VAN DE VELE VOORDELEN OP JOU AFGESTEMD

PERFECTE LICHAAMSREINIGING
Met de Skinclean straaltechnologie heeft de douche-wc een selectie van volledig verstelbare straalsoorten, anti-bacteriële dubbele douche-armen en onbeperkt warm water voor een comfortabele reiniging.

ULTIEM HYGIËNISCH SCHOON
Met toonaangevende Aquaceramic technologie, bacterie-resistente HyperClean coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen kun je zeker zijn van 100% hygiëne: HygieneClean.

PERSOONLIJK COMFORT
Met functies zoals geurafzuiging, warme lucht föhn, nachtverlichting en de smartphone app bieden wij het slimste comfort: persoonlijk comfort.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN VOOR PERFECTE LICHAAMSREINIGING GROHE SKINCLEAN

De straaltechnologie van GROHE’s douche-wc’s laat je het straaltype, de straalsterkte en de positie zelf kiezen. Ontwikkeld om je na elk toiletgebruik een extra schoon gevoel te geven. Krachtig en toch zacht, altijd nauwkeurig en naar wens in te stellen.

INSTELBARE DOUCHE-ARM
-Stel de douche-armen in zoals gewenst.

INSTELBARE WATERTEMPERATUUR
-Stel de watertemperatuur in conform je persoonlijke voorkeur.

ONBEPERKTE WARM WATERVOORZIENING
-Een ingebouwde warmwatervoorziening zorgt voor onbeperkt warm water voor de straalfuncties.

INSTELBARE STRAALDRUK
-Stel de straalsterkte in volgens je wensen

DUBBELE DOUCHE-ARM
-Separate douche-armen voor dames en achterzijde garanderen hygiëne en comfort.

ZACHTE STANDAARDSTRAAL
-Voor een zachtere reiniging kies je de zachte straal optie.

LADY SHOWER
-Een speciale douche-arm voor een zachte reiniging van het intieme gebied van dames.

MASSAGE STRAAL
-Geeft je de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zachte en krachtige straalsterke - voor een rustgevend, pulserende massage effect.

OSCILLERENDE STRAAL
-De zachte voorwaartse en achterwaartse beweging biedt een zachte reiniging over een groter gebied.

STANDAARDSTRAAL
-Een speciale douche-arm voor nauwkeurige reiniging van de achterzijde voor een perfecte, krachtige reiniging.

HYGIENECLEAN
-Opmerkelijke hygiënefuncties bieden ultieme reiniging. Dankzij de combinatie van onze toonaangevende anti-stick coating Aquaceramic en de HyperClean glazuur (dat de groei van 99,9 % van de bacteriën voorkomt) kun je erop vertrouwen dat je keramiek 100 jaar schoon blijft.

GROHE POWER FLUSH
-Sterk draaiende beweging (vortex-effect) creëert een hoge zuigkracht voor een extra krachtige spoeling waardoor alle hoeken van het keramiek grondig worden gereinigd.

RIMLESS TOILET
-Met de rimless wandcloset wordt schoonmaken gemakkelijker. Geen vuil onder de spoelrand en de binnenkant van het wandcloset is schoon en helder - zonder spatten.

AQUACERAMIC
-Creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!

HYPERCLEAN
-Dit uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur gebruikt zilverionen die 99,9% van de bacteriegroei voorkomt. Hierdoor blijft je keramiek sprankelend schoon en bacterievrij.

TRIPLE VORTEX FLUSH
-Drie wateruitlaten zorgen voor een krachtige draaikolk aan water (vortex-effect) bij elke spoeling. Alle hoeken van het keramiek worden gereinigd voor ultieme hygiëne.

SLIMMME EIGENSCHAPPEN VOOR HET GROOTSTE PERSOONLIJKE COMFORT SMARTPHONE APP ANDROID/IOS
-Bedien je douche-wc en sla je persoonlijke instellingen op in de GROHE Sensia® Arena app voor extra gemak. Beschikbaar voor iOS of Android smartphone.

GEBRUIKERSPROFIEL MEMORY
-Je kan meerdere gebruikersinstellingen opslaan en opzoeken iedere keer als je de Spalet gebruikt.

AFSTANDSBEDIENING
-Toegang tot alle gebruikersmogelijkheden met de afstandsbediening.

ZIJPANEEL BEDIENING
-De basistoepassingen kunnen ook direct en eenvoudig bediend worden aan de zijkant van de zitting.

Bron: www.grohe.nl